Lidköpings Modellflyg Klubb

På gång i klubben....

Här presenteras alllmän information om aktiviteter i klubben. I "Kalendern" presenteras av LMFK styrelse beslutade aktiviteter.

Är Du intresserad av att besöka oss på flygfältet eller kanske besöka vår bygglokal i Lidköping så kontakta någon i styrelsen. Mer information hittar Du under fliken "Hitta hit". VÄLKOMMEN !! 

 

Bygglokalen - Måndagar

Under vintersäsongen är vi i bygglokalen och bygger. Vi träffas måndagkvällar, vid 17-tiden, i klubbens bygglokal i centrala Lidköping. Även andra kvällar i veckan pågår bygge, men på måndagar fikar vi även, å snackar en hel del....

Måndagsflygningarna - Eftermiddag och kvällar

Vi träffas, i god tid, innan solen gått ner på klubbfältet och flyger, grillar, fikar och snackar..... Under vinterhalvåret är det varmt gott i stugan då kaminen kommer igång.

Torsdagsflygningarna - Daglediga

Vid 14-tiden på tordagarna träffas "vi daglediga" på fältet och flyger, fikar och snackar. Vi träffas oberoende av väder. Kaffe kommer alltid att sättas på och kaminen tänder vi, så det blir varmt och gött inne i stugan.

 

Lidköpings Mfk är "inte bara" modellflyg !!

Några av våra medlemmar, som är RC-flygare, är även framgångsrika inom grenen radiostyrda bilar. Lidköping har en internationellt sett mycket bra racingbana ute vid Kartåsens industriområde.... 

Andra flygare inom klubben har också, som intresse, att bygga och köra / segla med modellbåtar. 

 

För att lägga in information kontaktar Du styrelsen eller webansvarig.